richtsjes.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Right it is
Dit ben ik
Nieuwsgierig naar wie ik ben?
Kijk bij mijn profiel en anders...
je leert me vanzelf kennen 

~~Richtsje~~-~--~-

-~--~-

-~--~-
 
 
~~~
Links 
 
amarins
anna yn sweden
door gaat ervoor
elise (noeps)
fenny
figaro
geartsje
hanneke
inge
julian
jacqueline
jantsje (Yn 'e Steeg)
kobus & co
marjolein 
mia's lantliv
mrsT 
nanne
paule 
renny
rinus 
sabrina
thea
theemuts
thuisbijtjits
toaske 
  vanman
wondelgijn
yvonne   
yolande
-~--~-
 
plekje van
 Alwin*&Rudmer*


-~--~- 
 
 
 
17 augustus, bij Monterey
 
Hebben wij dat weer, bij zee (nou ja, oceaan dan) en gigantische zeedampen. Zo zien we weinig, we wilden de 17 Miles Drive doen en veel zien, zee-ottertjes en whalespotting, maar ik vrees dat dat er niet van komt.  Het tochtje vanuit San Francisco naar hier was druke (wegwerkzaamheden) en dus kwamen we later aan in de regio Monterey dan verwacht. 
Op het strand van Monterey tijdens een picknick maakten we een plan de campagne, want ja lekker, daar scheen wel de zon. We hadden liefst een camping IN Monterey of Carmel, zodat je nog lopend iets kon gaan bekijken. Jammergenoeg geen leuk plekje te vinden, dus reden we naar Marina omdat de site van de camping veel goeds beloofde. Blijkt dat even fiks tegen te vallen! Ten eerste hangen hier structureel zeedampen omdat er een diepe trog voor de kust ligt die het water standaard ijskoud houdt. Ten tweede ligt de camping direct aan de snelweg en ten derde is-ie loeiduur, de duurste die we hadden op deze vakantie! Dus maakten we vanmiddag een wandeling naar en op het strand in jas/trui, wetend dat het tropisch warm is in Nederland! Zo zonde...
Morgen vroeg weg en dan de mooie dingen doen op het stukje dure en mooie kust, en dan Highway 1 blijven volgen. Vanavond een campground zoeken die voldoet aan onze eisen ;-) voor de dag van morgen.  Jakkes, aftellen en afzakken naar LA. Ik wil er zo nog wel een paar maanden aan vastknopen en ik ben niet de enige met die mening!

Reacties

Mrs. T. op 18-08-2012 16:38
Die laatste zin wil dan in ieder geval zeggen dat jullie het enorm naar de zin hebben. Fijn!
Regina op 18-08-2012 18:55
Tjee, zeedampen, nooit bedacht dat dat nog eens roet in het eten kan gooien. Hoe dan ook; volgens mij hebben jullie een supervakantie!
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl