richtsjes.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Right it is
Dit ben ik
Nieuwsgierig naar wie ik ben?
Kijk bij mijn profiel en anders...
je leert me vanzelf kennen 

~~Richtsje~~-~--~-

-~--~-

-~--~-
 
 
~~~
Links 
 
amarins
anna yn sweden
door gaat ervoor
elise (noeps)
fenny
figaro
geartsje
hanneke
inge
julian
jacqueline
jantsje (Yn 'e Steeg)
kobus & co
marjolein 
mia's lantliv
mrsT 
nanne
paule 
renny
rinus 
sabrina
thea
theemuts
thuisbijtjits
toaske 
  vanman
wondelgijn
yvonne   
yolande
-~--~-
 
plekje van
 Alwin*&Rudmer*


-~--~- 
 
 
 
Afbouwen in Long Beach
 
Na een dag van 25 uren continu weer thuis beland. Ieks. Dat is schrikken zeg! Vanmorgen (??!) om 6.45 uur ging bij ons in Long Beach de wekker. Hier thuis was dat 9 uur eerder. Long Beach dus als eindstation. Goed gekozen, want én dichtbij de camperverhuurder én veel te doen.
 
We gingen naar de Queen Mary, op loopafstand, en zagen dat er een russische onderzeeër bij was aangemeerd. Hé, die herkende ik nog van 'the hunt for the Red October'. En ja, dat klopte. Leukmzeg.
 
Wilko en ik wilden bovendien nog naar een locatie die daar weer dichtbij was, een filmlocatie uit NCIS Los Angeles (afl 24 van seizoen 2, de aflevering in 'Roemenië), ook gelukt, heel bijzonder! We waren nog op het strand, we poetsten de camper en pakten koffers en gingen daarna uit eten. Onderweg naar het restaurant allerlei wegafzettingen. Even gevraagd aan oom officer waarom dat was; bleken opnames te zijn voor een commercial. Ook bijzonder zeg! Heerlijk gegeten en zoals gezegd, vroeg uit de veren op onze dinsdagmorgen. De camper ingeleverd bij Moturis en door hen werden we op LAX, terminal 2, afgeleverd. De douane terug naar Nedeland is een lachertje zeg. Alleen Wilko zijn gipsarm werd goed onder de loupe genomen, zoals steeds met een aparte scan.
 
Nog even taxfreemshoppen, wat tijd doorkomend, en ondanks de drie kwartier vertraging bij het vertrek in Los Angeles waren we een half uur eerder terug in Amsterdam... En dus ga ik nu wat wasjes draaien. Manlief doet 2 uur bijslapen/een powernap, dus, de jongens computeren- die lagen in het vliegtuig en de auto al te slapen- en ik ruim de boel wat uit dus. Weer thuis. Zonde. Gelukkig hebbben we de foto's nog!

Reacties

Mrs. T. op 22-08-2012 18:57
Jullie hebben het echt geweldig gehad als je het zo zonde vindt dat je weer thuis bent. Kom maar op met die foto's!
Regina op 23-08-2012 19:43
Welkom terug! Ja, ik durf te wedden dat jullie heel wat foto´s hebben! Voorlopig kun je nog teren op de herinneringen! Ik hoop dat jullie snel over de jetlag heen zijn.
inge op 26-08-2012 14:22
en wat een toffe foto's zag ik al op facebook! wat een SUPERtrip! ^^
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl